Expo

De Beestige wandeling

In 2015 lieten we onze dieren los in Boechout. Ze kropen in etalages en voortuinen. Bezoekers konden deze bewonderen langs een wandelroute doorheen Boechout. Voor deze wandeltentoonstelling gingen de gasten beestig enthousiast aan de slag, met een mooi resultaat als gevolg.

Hart<3Hard

In 2017 organiseerden we een tentoonstelling van het keramiekatelier met een aanvulling van het beeldend therapeutisch atelier ‘stroom’. Gedurende een 2 jaar durend creatief proces gingen we in de klei op zoek naar wat er in je hart zit en wat je belangrijk vind. Stuk voor stuk ontstonden pure kunstwerken die een complete weergave waren van de kunstenaars.

De Kleine Walvis.

In 2018 doken we de coulissen van het toneel in. Het ‘muze’ atelier bokste een fantastisch mooi belevingstheater in elkaar met zelfgemaakte muziek. De andere ateliers maakten mee de decoratie zodat de totaalbeleving compleet werd. De gasten gingen op in hun rol op de planken en de bezoekers genoten ten volle van de 5 uitverkochte shows. Als kers op de taart kwam ook Lynne Cox, de auteur van het verhaal, op bezoek.

Achter glas: straattentoonstelling 

In 2019 deden we in Hove mee aan de tentoonstelling ‘Achter Glas’. Toon, Dolly, Ishac, Cindy en Korneel maakten elk een kunstwerk rond het thema vuur.

Kunstenwedstrijd Kiwanis

In 2022 organiseerde Kiwanis Roeselare hun 55e verjaardag. Ter ere daarvan organiseerden zij een grote kunstenwedstrijd waar wij natuurlijk ook aan deelnamen. Jonas Van Camp viel in de prijzen.

Sjarabang vzw

Elk jaar organiseert Sjarabang een ‘winkelwandeltentoonstelling’. Al meermaals deden wij mee aan dit leuke project met elke keer een ander thema. Allerhande beelden zijn door ons al onder handen genomen, zoals pinguins, ezels, kippen, schildpadden, Hopsinjoorkes, poezen, konijnen, … Hiervan zijn er meerdere verkocht tijdens de tentoonstelling.

Korian Awards

Voor de organisatie ‘Korian’ maakten we awards uit keramiek. Zij organiseren kwaliteitsvolle zorg. Daarom gingen we aan de slag met het thema huizen. We maakten elk huis tot een uniek stuk in het thema van de award.